AbayaDotCom

Bismillahirrahmanirrahim

Brand AbayaDotCom

Dear valued customer,

AbayaDotCom is currently having Sale for End of Ramadhan

Enjoy!!!

.

END OF RAMADHAN CLEARANCE !!!

MAD MAD MAD REDUCTION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FLAT RATE FOR ALL RM99 PER ABAYA (ADDITIONAL REBATE RM10 FOR RETURNING CUSTOMER)

*Contact for details, KINDLY TO CHECK THE STOCK AVAILABILITY, VALID TILL 22 AUGUST 2011, FIRST COME FIRST SERVE BASIS.

Regards,

The AbayaDotCom Team.

http://abayadotcom.com/

79 thoughts on “AbayaDotCom”

  1. salam izzah..
    saya aishah..wife ustaz nasrul kalu kenal la…saya ader g weding izzah dulu kat negeri 9.saya minat nak tau pasal abaya la..blh story sikit pasal kain, size n etc. kalu nak order camner?berapa kos abaya n delivery charge.tqvm

    • nurizah207 said:

      salam aishah, terima kasih dengan order. InshaAllah gambar dan ukuran akan dipamerkan soon..perbincangan lain kita buat di ym inshaAllah. Barakallahu fik..

  2. cik kino said:

    salam kak izzah.

    abaya nih datang dengan shayla (selendang/shawls) tak?

    • nurizah207 said:

      salam kino, lama tak dengar berita. harap sihat ceria macam biasa..hehe.. semua abaya hitam saudi kecuali jubah jeans ada tudung ala arab ( shawls)…cepat2 order nanti akak takut kene guna kargo lak lepas ni..kos naik pula..huhu..barakallufik

  3. salam.saya nak order yer, 10 dulu-abaya and jubah jeans. gambar jubah jeans ada tak

  4. aishahMansor said:

    salam kak.saya aishah SPINS.saya tertarik jgk.tapi berapa harga kos ek?nanti sy YM akk.insyaAllah..and jubah tu limited ke design die or akk just bg contoh je kat sini?

    • nurizah207 said:

      Salam aishah, kos per order bergantung kepada jenis jubah atau abaya yang ditempah. Jubah yang dipaparkan gambarnya yang akan dijual melainkan ada permintaan jubah atau abaya design lain. Aishah boleh ym nur_izah207@yahoo.com atau email untuk sebut harga. YM akan aktif selepas pukul 1 tghari waktu Madinah Al-Munawwarah (tambah 5 jam untuk waktu Malaysia, 6 petang) kecuali hari khamis dan jumaat aktif 24 hour (weekend kat sini) sbb pemilik My Beautiful Abaya pegi sekolah time pagi tu..hihihi

      Barakallahu fik

  5. Izzah Ahmad said:

    Salam ukhuwwah fillah,

    Akak berminat untuk order jubah, bagaimana boleh intouch utk order n discuss ttg business produk2 dari timur tengah? boleh kita chatting kat YM tak? bagaimana akak boleh invite nurizah utk chatting? my YM id habibul_izzah my email habibul_izzah@yahoo.com.my

    • nurizah207 said:

      Salam ukhuwwah fillah juga buat kak izzah, harap akak sekeluarga sihat sejahtera, alhamdulillah akak berminat ya. Kita boleh discuss lanjut di YM saya nur_izah207@yahoo.com. Saya akan add akak inshaAllah. YM akan aktif selepas pukul 1 tghari waktu Madinah Al-Munawwarah (tambah 5 jam untuk waktu Malaysia, 6 petang) kecuali hari khamis dan jumaat aktif 24 hour(weekend kat sini) sbb pemilik My Beautiful Abaya pegi sekolah time pagi tu..hehe

      Barakallahu fik.

  6. nurdiana noordin said:

    salam alaik..
    Kak izzah..sayer kembar kinu..haha..berminat sangat3x ngan abaya..tapi sayer perlukan ukuran..dan ukuran yang paling penting buat sayer ialah panjang tangan dan labuh jubah.

    Panjang tangan :24.5 cm
    Labuh Jubah : 58 cm

    harap akak dapat bantu sayer dapatkan maklumat nih.
    tq.

    • nurizah207 said:

      Salam nurdiana, kembar kinu @ kino ye..hihi..ok alhamdulillah nurdiana berminat. Akak akan emailkan ukuran semua jubah yang dipaparkan pada email nurdiana hari ini, inshaAllah.

      Barakallahu fik.

  7. nurdiana noordin said:

    silap…
    Panjang tangan :24.5 inchi
    Labuh Jubah : 58 inchi

  8. safuhah mohamad said:

    salam.. kak ape cite abaya yang sy mintak akk tolong survey tu… jumpe tak? pastu my beutiful abaya tu kalau nak beli satu boley ke?

    • nurizah207 said:

      salam, safuhah, ur jubah tu mahal lah…akak survey more than 200..still nk lg ke?

      abaya tu mmg kene beli bundle la yang…pakat lah ngn member2 or awak buat bisnes terus…aik..exam2 pon sempat lg ye online…hihi…barakallahu fik, smg berjaya..

  9. cantik2 jubah.tapi bp harganya?jeles la baca crita izah kat sana…best.(saya ni kwn kin hashim,m.o kt sg.buloh)

    • nurizah207 said:

      salam dr rosnita, hrp khair inshaAllah. MO di Sg Buloh ya? saya ada kawan kat sana nama Dr Nurul Fatima, department ortho, minat ngan jubah n abaya ya? kita bincang lanjut di YM inshaAllah, id saya nur_izah207@yahoo.com..

  10. salam izah.aa m.o kt patho department,insyaAllah this year further Master.kwn izah tu mgkin new m.o kt sini sbb saya x pnh dgr nama dia tu.mmg minat nga jubah n abaya tu….kt sini mmg mahal kan…

    • nurizah207 said:

      Salam dr rosnita, ya dia baru, if dr minat nak beli borong boleh terus berurusan dengan saya, tapi jika nak beli sehelai dua saya boleh berikan no. phone pengedar di Malaysia…barakallahu fik..

  11. salam..if i nak order 10 psg dulu bleh x?dan secara kasarnya bp harag jubah atau sepasang abaya kt sana…?

  12. Dr.. ade kawan saya.. senior UM gak berminat nak beli abaya nih .. nak jual kat msia kot.. nanti dia contact Dr. Kak Azlina Bakhtiar.. kot2 Dr. terperasan nama dia nih dulu kat UM..🙂

  13. salam kak. sy pu berminat. nak tau range berapa harga ya? kalau beli 20 ke atas sepasang dpt berapa? kat malaysia selalu jubah mcm ni dijual berapa ya? sy baru nak berjinak2 dlm perniagaan…harap sudi berkongsi ilmu.syukran

  14. mashidhah said:

    izzah, still want the jubah.later we discuss through ym ye.ahdl im ok

    • nurizah207 said:

      Salam Mashidhah, alhamdulillah khair semuanya, YM me ASAP for the abaya n jubah order, so that u wont miss the train.. (harga kargo percuma dah nak habis dalam sehari dua ni..), jazakallahu khair.

  15. salam izah…saya berminat nak jadi pengedar…macam mana dengan bayaran, kos penghantaran dan cara2 nak membeli dari awak ye?…macam mana saya boleh hubungi awak.?

  16. salam izzah.bleh x bagitau saya pembekal kt mesia baju abaya awak.saya berkenan kt 2-3 pasang tu.tq

    • nurizah207 said:

      Salam dr rosnita, boleh, sy akan berikan email akak pada pengedar, jazakallahu khair..jika tiada size atau kehabisan stok, minta akak hubungi saya semula..jazakallahi khair.

  17. Salam kak Izah,
    Boleh x bagi no pengedar di Mesia? Saya pun berkenan juga 2-3 helai. hehe. Oh ya, kalau nak jd pengedar cmne pula ya? Boleh emel saya? Jzkk

  18. janeeyre said:

    i am interested with cross-stitch abaya..
    if u have size 58 or 60, pls infm me..
    thank u.

  19. nurizah207 said:

    salam janeeyre, kindly to contact me through my YM nur_izah207 for further discussion, thank you.

  20. nurizah207 said:

    Salam Syazana, maaf terlewat, boleh hubungi saya di YM nur_izah207 untuk urusan selanjutnya. Terima kasih.

  21. namza malayziun said:

    as.kum, sy minat nk beli jubah arab esp yg kain jeans tu untk istri n anak2 prmpuan sy. cmner nk bli kt kl ni? bole bg no pengedar area kl x? pls email me harga jubah2 tersebut.

  22. waty ibrahim said:

    salam….saya berminat and bertanya….jubah n barangan dari timur tengah gak..mcm mana harga kalau nak beli banyak etc…..dah add nama akak kat ym…please accept….ok…

  23. salam. akak nak tau tentang harga dan size abaya. terima kasih

  24. HIREN GOHIL said:

    HELLO SIR/MAM,

    SUB – SUPPLIER FROM MUMBAI OF EMBROIDERED ISLAMIC GARMENTS

    SENDING YOU SOME OF MY CREATIVE EMBROIDERED SAMPLES ALL GARMENTS ARE MADE UP WITH VERY SOFT FABRIC PV PLAIN & IT IS DURABLE FOR ALL SEASONS.

    > I MR HIREN GOHIL (EXPORTER)MUMBAI,FROM JIGNA ART , PROPRITER OF JIGNA ART.
    > I DO ALL KIND OF CREATIVE EMBROIDERY IN ALL KIND OF GARMENTS, I DO MAKE
    > KAFTANS OF SAMEERA FASHION.I WANT TO DO BUSINESS WITH YOU & WANT TO SHOW U
    > SAMPLES OF MY CREATIVE.ALL SAMPLES ARE 9$ FOB PER PICS.

    PLEACE REPLY .
    THANK YOU.

  25. salam… saya minat gak abaya nie untuk kasi aliah…
    bagus jugak nie kurta sama Abaya… apa lagi yg ada?

  26. accept saya kat YM tu

  27. Analiza Bt. Abdullah said:

    Berminat dan nak beli Black Horizontal Abaya..
    Bg tau cara pembayaran..

  28. aboo rabiah al-Malaziyee said:

    Assalamualaikum, berminat mahu membeli salah satu drpd black abaya di atas.mohon diemail senarai harganya, insyaallah.

  29. askm,wan berminat pada abaya2 yg berwarna hitam.berapa harga? mcm mana nak beli?

  30. SALAM…SY MEHJUAL ABAYA N NIQAB YG SY JAHIT SENDIRI…SY NK MINTA PANDANGAN DR BERKAITAN PERNIAGAAN INI…SILA LAWATI BLOG SY N TLG BERI KOMEN N NASIHAT..JAZAKILLAH

    • nurizah207 said:

      Salam Sahara,

      Saya sangat teruja tatkala mendengar kita sudah ada abaya made in Malaysia. Saya bukanlah orang yang layak untuk memberi pandangan tentang perniagaan ini. Pada pandangan saya yang kurang arif ini, sememangnya perniagaan abaya mempunyai potensi yang baik untuk pasaran di Malaysia dan bertambah menarik lagi jika harga dan kualiti yang baik dapat ditawarkan kepada pelanggan.

      Semoga bisnes Sahara bertambah maju dan mendapat keberkatan Allah.

  31. Rosmini Osman said:

    Salam, saya sangat berminat dgn jubah-jubah dan blog puan , boleh email senarai harga dan jubah terkini

  32. xde abaya warne putih ke?

  33. siti marina said:

    Salam. Kalau ada new updates pls let me know. tq

  34. Apa khabar? Jika berminat nak ambik gambar produk anda boleh buat dalam studio…..atau saya datang sana. Charge murah …..Jika ada apa-apa pertanyaan sila call saya 019-2624847 Ishak. salah satu butik fashion yang saya ambil http://www.miccaz.com

  35. bonizan said:

    Salam puan, saya berminat dgn abaya zip & diamond, brp harga?masih ada stock lagi ke

  36. rasyidatul said:

    saya berminat dengan abaya. buat masa sekarang hanya search abaya j from internet. memang mahal kat kedah nie.. tp bila dah suka beli jugak…saya nak beli secara borong boleh ke? nak tgk design n nak tau harga sekali termasuklah kos pos. nanti inform ya…

  37. zaitihamdan said:

    salam. nak tau harga each of the design. please email me. thanks

  38. Noraini Ibrahim said:

    Assalamualaikum…salam perkenalan tuk Izah, akak baru terperasan your website so sgt berminat nak order jubah tapi byk yang berkenan tak de stok. Akak berkenan JSC 6 tu tapi tak de harga lak so please lain kali letaklah harga jubah2 tu k. Jubah2 jeans tu sume cantik2 tapi byk da tak de stok…lau boleh kak nak tau harga JCS6, JJ 3 dan maroon rose abaya sume saiz L, ok. Sorry byk nak komen kat sini bukan ape terlanjur terbuka, terbaca so byk yang nak tercakap. Sad to say nowadays dalam kita sibuk nak amalkan agama dalam berpakaian syaitan tetap cuba meracuni fikiran kita dengan menyebarkan jubah-jubah yang berhood pulak seperti pakaian paderi2 kristian tu. mungkin org lain kata akak kuno dlm berpakaian tapi dalam soal agama kita kena berhati2. Maaf kalau akak terssilap kata…

  39. salam. sy amaaaat berkenan dgn abaya diamond tu. (: available kat mana ye jubah tu?

  40. salam perkenalan kak izah…..sy memang berminat dengan abaya..mcmana nak oder abaya kak izah punya ni…..koleksi kak izah semua cantik2…

  41. ummu hani humairah said:

    salam Kak Izah,

    sy juga cukup berminat dgn abaya2 yg akak paparkan..
    boleh maklumkan selepas ni bagaimana cara nk order, harga bagi setiap abaya, colour dgn saiz yg ada?

    jzkh ..

  42. ASSALAMUALAIKUM , ANA NAK TANYA .. MACAM MANA NAK TAHU HARGA ABAYA ABAYA DI ATAS YA ?

  43. Salam akak, saya berminat membeli abaya yang akak jual. Saya sendiri pernah membeli abaya ini ketika membuat umrah. Jika akak ada stok baru, jgn lupa contact saya yer..

  44. auntyteen said:

    salam..nak tanya..masih ada koleksi abaya? berminat nak order..tlg email yer tq

  45. Dayana Hazli said:

    salam sis,

    saya nak tau macam mana nak jadi pengedar?berapa discount?macam mana dengan penghantaran? terima kasih

  46. salam, mungkin saya belum terlewat utk turut serta blog ni. saya mmg pengemar abaya..nak beli utk pakai sendiri. akak tolong update saya stok terkini abaya boleh sbb di msia terlalu mahal.

    harap akak dpt add saya sekali, amin.

  47. assalamualaikum, kalau nak abaya secara borong macam mana

    • nurizah207 said:

      Salam kak Lela,

      Akak boleh ke facebook abayacouture, akak pilih abaya di upload photo. Kemudian maklumkan kepada saya tentang tempahan.

  48. tumpang tanya.. saya nak beli jubah haramain dgn harga borong… boleh bantu x? lau boleh, mohon email detail sy kat email ni.. mueyznorizan@gmail.com

  49. assalamualaikum, saya berminat nak order abaya? Dimana saya boleh lihat koleksi terkini abaya? Sila email details pada saya. Terima kasih

    • Salam Linda,

      Berita terkini tentang abaya, saya tidak lagi membekalkan abaya satu persatu untuk pasaran Malaysia. Saya hanya membekalkan abaya secara pukal kepada pengedar tetap di Malaysia. Saya boleh berikan nombor perhubungan sekiranya berminat.

  50. Salam.sy b’minat utk menjual abaya, so sy nak tau borong minimum berapa & hrg borong beserta postagen’ sekali

    • nurizah207 said:

      Dear Ieda,

      Saya kini sedang melanjutkan pengajian, maka urusan AbayaDotCom direhatkan seketika, namun kini saya aktif membekal breastfeeding material.

  51. assalamualaikum kak saye nak.niaga abaya.leh tak.bg maklumt abaya n harga brong cmna?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s